Cu floarea soarelui furată ar putea sta 12 ani la răcoare

Au furat 44 de saci cu seminţe de floarea soarelui în valoare de 135 mii de lei. Isprava ar putea să îi coste pe câţiva locuitori ai raionului Şoldăneşti până la 12 ani de puşcărie. Poliţia anchetează cazul pentru a stabili toate circumstanţele.
Oamenii legii ne-au spus că furtul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Pângerea la poliţie a venit din partea unui agent economic din satul Cuşmirca. La scurt timp, poliţiştii au dat de urmele hoţilor tocmai când unul dintre ei a încercat să comercializeze produsele sustrase.
Mai târziu, au fost identificate şi alte persoane implicate la furt. Toţi bănuiţii sunt anchetaţi de poliţie. Ei resping acuzaţiile. Pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, judecătoria Şoldăneşti a dispus arestarea învinuiţilor pe un termen de 30 de zile.
Inspectoratul de poliţie Şoldăneşti vine cu un apel către toţi locuitorii raionului să-şi adăpostească la loc sigur bunurile pe care le au. În cazul în care pleacă de acasă, cetăţenii sunt îndemnaţi să-şi încuie casele şi anexele cu lacăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.