Impuls TV, a fost lansat la 20 septembrie 1999, oraşul Şoldăneşti

Canalul/frecvenţa pe care emite 7 metric sau 183,25 Mh, 100 w, recepţionat în rază de 30 km, potenţiali telespectatori - 35 mii cetăţeni.

Fondator: SRL „DALAN"

Post tv generalist, publicul-ţintă fiind telespectatorul în vârstă de la 10 până la 60 ani.

Grila de emisie: zilnic, de cinci ori, în preluare sunt difuzate buletine de ştiri, programele-cheie fiind „Adevărul din preajmă", „Faţă în faţă cu puterea",„Destine", „Povestea încurcată".

„Impuls TV" este laureat al festivalului „Cronograf", învingător a diverse concursuri, iar documentarul „Să mă laşi să pot cânta" a fost menţionat cu premiul mare la ediţia 2007 a festivalului din Paris.

În cadrul echipei de creaţie a postului tv activează 7 persoane. Cel mai mare pondere la telespectatori o au emisiunile realizate de redactorii Tatiana Vrăjitoru şi Victor Sofronii, reporterii Natalia Golub şi Eugen Sofroni. Victor Sofronii munceşte în mass media de peste 40 de ani, inclusiv 10 ani în televiziune.

Pentru a-şi realiza scopul propus de a informa veridic şi a asigura o calitate sporită a producţiei tv, „Impuls TV" dispune de echipament performant.

Graţie emisiunilor realizate în direct, telespectatorii dispun de posibilitatea de a-şi manifesta activismul civic. În acest scop, cetăţenii îşi pot expune opiniile pe site, care, lunar, în medie, are circa 10.000 de vizitatori.

Concomitent cu producerea ştirilor şi emisiunilor tv, „Impuls TV" prestează un spectru larg de servicii specializate, inclusiv filmări, copii, montări, dedicaţii, anunţuri, publicitate, emisiuni publicitare şi comerciale.

harta impulstv