În Brussels, suntem îndemnați să ne zidim o țară fără hoți și corupți

petras-austrevicius

în imagine: Petras AUSTREVICIUS, vicepreședintele grupului parlamentar, alianța liberal-democratică din Parlamentul  EUROPEAN

Două zile la rând, ne mirăm, cât de toleranți și respectuoși sunt oamenii în Brussel. Cei din Parlamentul EUROPEAN nu se dumeresc, cât vom mai fi toleranți cu cei care ne-au ”șterpelit” un miliard. Două zile, ni se vorbește cu îngrijorare că nu ne implicăm în a ne construi o societate în care să vrem să trăim, ci să nu blestemăm ziua în care mama, la naștere, a greșit cu alegerea baștinei noastre.

Tranșant, ni se spune că, la pământul pe care îl avem, cu dibăcia și hărnicia care ne caracterizează, s-ar cuveni să fim cea mai prosperă țară. Compatrioți! Când începem să ZIDIM țara, despre care ne vorbesc cei din Europa? Să o zidim fără hoți și corupți, care, spun europenii, ne macină MOLDOVA.  Despre asta ne-a vorbit europarlamentara Rebecca HARMS. Nu a obosit să o spună și Petras AUSTREVICIUS, vicepreședintele grupului parlamentar, alianța liberal-democratică din Parlamentul  EUROPEAN (interviul realizat cu Domnia sa va fi plasat în zilele următoare). De altfel, europarlamentarul a insistat că un rol important în construcția unei noi societăți îi revine presei, care trebuie nu doar să latre, ci și să muște pe cei certați cu legea și bunul simț.

în imaine: europarlamentara Rebecca HARMS

rebecca-harms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.