Cârpind drumurile, îngropăm banii

Strada Prieteniei din orașul Șoldănești neprietenoasă cu șoferii. Chiar dacă sute de mii de lei au fost cheltuite pentru reparația lui, drumul este numai gropi, apă și noroi.
Potrivit specialiștilor de la Consiliul Raional Șoldănești, strada Prieteniei a fost reparat din fondul rutier de stat. Drumul urma să fie acoperit cu asfalt. Drumarii spun că lucrările aici ar fi costat minimum 750 mii lei. Din cauza dificitului financiar, s-a decis acoperirea carosabilului cu prundiș.
Actualmente, sectorul de drum este un adevărat calvar pentru șoferi. Aceștia se revoltă că impozitul rutier sporește de la un an la altul, transportatorii nu au parte de drumuri bune.
La primăria orașului Șoldănești ne-au confirmat că drumurile din localitate sunt într-o stare deplorabilă. Din lipsă de bani, însă, administrația publică locală nu reușește să le repare capital. Reieșind din situația creată, se recurge doar la cârpitul gropilor. În opinia oamenilor, procedura în cauză nu este cea mai reușită: bani se cheltuie mulți, dar drumurile nu devin mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.