Cuizăuca învinge la concursul „Împreună Reducem Riscurile” – ediția 2019

Echipa de tineri salvatori din satul Cuizăca, raionul Rezina, a demonstrat cea mai bună pregătire la competițiile desfășurate în cadrul Școlii Securității pentru Copii „Împreună Reducem Riscurile”, ediția 2019. Și în anul curent, concursul s-a desfășurat în orașul Orhei.

Spre deosebire de edițiile precedente, când se întreceau doar tinerii din regiunea Orhei, de această dată, în teren s-a prezentat și o echipă din Crisuleni și una din Dubăsarii Vechi. Iar la întreceri au participat elevii liceelor „Onisifor Ghibu”, „Alecu Russo” și „Mihail Lomonosov” din Orhei, L.T.„Alexandru Donici”, Peresecina, L.T.„Lucian Blaga”, Telenești, L.T.„Adrian Păunescu”, Căzănești, L.T.„Alexei Mateevici” și L.T.„Ștefan cel Mare” din Șoldănești, L.T.„Olimp”, Rezina, L.T.„Ion Creangă”, Cuizăuca, L.T.„Boris Dînga” din Criuleni și L.T.„Nicolae Donici”, Dubăsarii Vechi.

Viorel PATRAȘ, președintele juriului

 

Potrivit lui Dumitru Albu, șeful Direcției Situații Excepționale Orhei, participanții la concurs au acumulat cunoștințe și deprinderi, necesare pentru prevenirea și diminuarea riscurilor asociate vieții cotidiene și situațiilor excepționale. Totodată, ei au obținut cunoștințe și deprinderi practice pentru a fi mai pregătiți în situații imprevezibile de risc.

Participanții au fost menționați cu diplome și cupe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.