Cupa președintei raionului la fotbal pleacă la Poiana

Bucurie mare pentru fotbaliştii din satul Poiana, raionul Şoldăneşti. În acest an ei au câştigat „Cupa preşedintelui”. Finala a avut loc pe terenul sportiv din satul Răspopeni.

Pentru cupă, au luptat 6 echipe sportive din oraşul Şoldăneşti şi satele Olişcani, Răspopeni, Cuşmirca, Poiana şi Cotiujenii Mari. Pentru a ajunge în final, fotbaliştii din satul Poiana au disputat meciuri cu echipele de fotbal din satul Răspopeni şi oraşul Şoldăneşti. În ambele cazuri tinerii din Poiana au ieşit învingători. Sportivii din Răspopeni au cedat în fața adversarii lor din Poiana cu scorul de 1:2. Şanse şi mai puţine de câştig au avut rivalii lor din oraşul Şoldăneşti. Sportivii din Poiana au bătut tocmai 6 goluri în poarta şoldăneştenilor.

În finală a ajuns și echipa de fotbalişti din satul Cuşmirca. Aceştia reuşise să învingă cu 3:0 echipa din satul Olişcani şi cu 6:2 echipa de sportivi din satul Cotiujenii Mari.

Marea bătălie pentru cupa preşedintelui s-a dat între fotbaliştii din satul Poiana şi cei din satul Cuşmirca. Jocul din finală a fost unul încordat. În timpul de bază, ambele echipe au marcat câte un gol. Câte o mingie a intrat în poarta finaliștilor și în timpul suplimentar. Pentru a desmna învingătorul, sportii au recurs la lovituri de la 11 metri. Fotaliștii din Poiana au fost mai preciși în lovituri, drept rezultat, tinerii din Poiana au ieşit învingători cu un scor de 4:2.

Cei mai buni sportivi s-au învrednicit de menâini din partea Consilului raiona, Pentru rezultatele înregistrate, Svetlana Rotundu, preşedinta raionului Şoldăneşti, le-a înmânat fotbaliştilor din Poiana „Cupa preşedintelui”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *