Nadejda Rotari – masteră în ştiinţe ale educaţiei

În paisprezece ani de activitate pedagogică Nadejda Rotari s-a afirmat plenar în mai multe domenii pe tărâmul educaţiei.

Şi-a început activitatea în calitate de profesoară de chimie şi informatică la Gimnaziul Şipca. Deja peste un an a fost promovată în funcţia de responsabilă pentru munca organizatorică, iar mai apoi în cea de directoare a gimnaziului.

Din 2013 este şefă a Serviciului de asistenţă psihopedagogică Şoldăneşti, o structură novativă, care vine să sprijine implementarea educaţiei incluzive, creată pentru a acorda asistenţă psihopedagogică tuturor copiilor, inclusiv celor aflaţi în situaţii de risc, psihologilor şcolari, cadrelor didactice care activează în cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolar, primar şi secundar general, familiei copilului şi autorităţii publice locale. Dar nu a încetat să iasă în faţa clasei: prin cumul predă chimia şi matematica la liceele din centrul raional. A urmat mai multe stagieri în domeniile de activitate, are calificarea de masteră în ştiinţe ale educaţiei, specialitatea management educaţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.