Orbit de soare, s-a tamponat cu un motocultor

Motocultorul deteriorat, iar stăpânii în spital. Acesta este rezultatul unui accident rutier, care a avut loc în apropierea satului Pohoarna din raionul Şoldăneşti. Poliţia ne-a informat că motocultorul a fost lovit din spate de un automobil de model RENAULT.
Potrivit informaţiilor oferite la Inspectoratul de poliţie Şoldăneşti, accidentul a avut loc dimineaţa, la orele 8:00. La faţa locului poliţiştii au suprins mijloacele de transport avariate. Poliţiştii susţin că şoferul Renault-ului s-ar face vinovat de accident. Acesta, la rândul lui, spune că ar fi fost orbit de razele solare şi nu a văzut motocultorul din faţa lui.
Victimele, doi soţi din Rogojeni, cu vârsta de peste 50 de ani, au fost imediat transportaţi la spital. Ambulanţa a fost solicitată de către alţi participanţi la trafic. Şoferul motoblocului s-a ales cu nişte traumatisme în regiunea frunţii. Soţia lui a fost traumată mai tare. Medicii suspectează o fractură a mandibulei.
Persoanele implicate în accidentul rutier de la Rogojeni au fost supuşi expertizei medicale. Rezultatele conducătorului autoturismului sunt negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.