Orbit de soare, s-a tamponat cu un motocultor

Motocultorul deteriorat, iar stăpânii în spital. Acesta este rezultatul unui accident rutier, care a avut loc în apropierea satului Pohoarna din raionul Şoldăneşti. Poliţia ne-a informat că motocultorul a fost lovit din spate de un automobil de model RENAULT.
Potrivit informaţiilor oferite la Inspectoratul de poliţie Şoldăneşti, accidentul a avut loc dimineaţa, la orele 8:00. La faţa locului poliţiştii au suprins mijloacele de transport avariate. Poliţiştii susţin că şoferul Renault-ului s-ar face vinovat de accident. Acesta, la rândul lui, spune că ar fi fost orbit de razele solare şi nu a văzut motocultorul din faţa lui.
Victimele, doi soţi din Rogojeni, cu vârsta de peste 50 de ani, au fost imediat transportaţi la spital. Ambulanţa a fost solicitată de către alţi participanţi la trafic. Şoferul motoblocului s-a ales cu nişte traumatisme în regiunea frunţii. Soţia lui a fost traumată mai tare. Medicii suspectează o fractură a mandibulei.
Persoanele implicate în accidentul rutier de la Rogojeni au fost supuşi expertizei medicale. Rezultatele conducătorului autoturismului sunt negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *