Stadion modern și la Răspopeni

Anotimpul nu mai este o problemă pentru elevii liceului teoretic din satul Răspopeni. Acum, ei pot face sport indiferent de capriciile vremii. Noul teren sportiv are înveliș artificial și este construit după tendințele moderne. Pentru acest lux, au fost cheltuite apoximativ jumătate de milion de lei.
La primărie, am fost infomați că ideea amenajării unui teren sportiv a apărut mai demult. Construcția propriu-zisă a terenului a început în luna aprilie a acestui an. Printr-o decizie a Consiliului Raional, au fost alocate sursele financiare necesare și astfel visul celor de la Răspopeni a început a se transforma în realitate.
Recent, obiectul mult așteptat a dat în folosință. La eveniment a venit administrația raionului și reprezentanți ai Federației Moldovenești de Fotbal.
Și elevii adunați pe teren au mulțumit pentru darul primit. Ei au menționat că vor practica sportul mai activ.
La intrevedere s-a vorbit că terenul de minifotbal de la Răspopeni este al treilea de acest fel în raion. În curând se va da în folosință un obiect similar și la instituția preuniversitară din satul Olișcani. Un teren sportiv asemănător s-a construit la liceul teoretic “Alexei Mateevici” din Șoldănești.
În ultimii ani, Consiliul Raional Șoldănești a dublat sumele alocate pentru dezvoltarea sportului în teritoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.