A încercat să salveze vacile, și a ajuns în ”reanimare”

Două vaci au ars de vii, a treia vită reușind să iasă din grajd. Tragedia s-a produs în satul Zahorna, raionul Șoldănești. În momentul când gospodarul ar fi deschis ușa la acaret, s-ar fi produs o explozie și bărbatul ar fi fost aruncat la câțiva metri. Cu diverse plăgi, omul a fost transportat la spitalul raional.
Participanții la stingerea focului au opinii diferite despre producerea incendiului. Unii susțin că incendiul ar fi izbucnit în miezul nopții, alții spun că în zori de zi. Ba chiar și cauzele invocate sunt diverse.
Specialiștii de la Direcția siruații excepționale exclud faptul că clădirea ar fi fost incendiată. Asta pe motiv că încăperea a fost arsă doar din interior. În plus, ar fi fost găsite conductoare electrice care s-ar fi topit în rezultatul unui scurtcircuit.
Acum cinci ani, un caz similar s-a produs la mânăstirea Dobrușa,amplasată în satul vecin. Atunci, grajdul s-a aprins în miez de noapte de la un dispozitiv electric, lăsat fără supraveghere.

One thought on “A încercat să salveze vacile, și a ajuns în ”reanimare”

  1. Pingback: VIDEO. Nenorocire în raionul Șoldănești! Două vaci arse de vii; bărbatul care a vrut să le salveze, la reanimare – Argumentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.