Au votat candidatul, nu platforma

Nu sunt mulţumiţi de actualii primari, dar, dacă mâine ar avea loc alegeri locale, ei ar opta pentru acelaşi candidat. Sunt opiniile locuitorilor raionului Şoldăneşti. Ei mai spun că au observat deja ce le lipseşte primarilor pentru a putea fi alesul perfect.
Au trecut deja şase luni de la investirea în funcţie a aleşilor locali. Alegătorii recunosc că această perioadă a fost suficientă pentru a cunoaşte şi a înţelege pe cine au votat.
Majoritatea respondeţilor sunt de părerea că la alegeri nu au luat în calcul partidul pe care îl reprezintă candidatul lor preferat. Ei insistă că au votat candidatul concret deşi nu cunoşteau platforma electorală a acestuia.
În opinia şoldăneştenilor, primarilor din teritoriu le lipseşte ambiţia şi diplomaţia. Oamenii cred că graţie acestor calităţi primarii ar putea rezolva mai repede problemele comunităţii.
Intervievaţii ne-au mai spus că primarii se descurcă mai bine, decât miniştii şi deputaţii din parlament. Cetăţenii îşi doresc şi în fruntea ţării oameni care le vor reprezenta interesele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.