Bănuit de acțiuni perverse în privința unei minore

Un bărbat de 55 de ani din raionul Şoldăneşti riscă până la 7 ani de închisoare. Individul este bănuit de acţiuni perverse în privinţa unei minore. Suspectul neagă acuzaţiile.
Despre cele întâmplate la poliţie s-a plâns mama fetiţei. Aceasta a declarat că fiica ei a revenit acasă speriată. Minora a povestit că a fost la un vecin după nişte fructe. După ce ar fi mâncat câteva, dânsul ar fi ridicat-o în braţe şi ar fi vrut să o sărute. Copila s-a plâns părinţilor că vecinul i-ar fi propus să se culce împreună. Părinţii au alertat imediat oamenii legii.
De cealaltă parte, suspectul spune că a servit fata cu fructe. El recunoaşte că doar a luat-o în braţe şi a sarutat-o ca pe un copil. Oamenii legii menţionează că expertiza medico-legală a scos la iveală doar nişte hematome în regiunea coapselor. Contactul sexual propriu zis nu a avut loc.
Specialiştii din domeniul psihopedagogiei ne-au informat că minora va avea nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a-şi reveni. Asta pentru că fata a fost traumată psihologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.