Copiii erau în preajmă, când scara unui bloc s-a prăbușit

Mai rar aşa ceva. O scară dintr-un bloc cu cinci etaje din oraşul Şoldăneşti s-a prăbuşit pe neaşteptate. Întâmplarea a avut loc în timp ce copiii de acolo se jucau. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Serviciul situaţii excepţionale urmează să stabilească cauzele producerii incidentului.

Locatarii blocului spun că s-au speriat, când au auzit zgomotul puternic care venea de jos, de la primul etaj. Ei susţin că niciodată nu s-au gândit că li se poate întâmpla aşa ceva.

De îndată cum au fost informaţi, la faţa locului s-au deplasat primarul oraşului, şeful secţiei construcţii a Consiliului raional şi salvatorii. Pentru început, salvatorii împreună cu locatarii au imporvizat o scară din lemn peste care să poată trece oamenii.

După cum am fost informaţi la Consiliul raional, pentru a aprecia starea imobilului, la Şoldăneşti urmează să se deplaseze o comisie specializată din Chişinău. Asta și pe motiv că ușa unui apartament de la etajul cinci din cealaltă scară a casei ar fi blocată din interior de bucăți de tencuială căzute din tavan.

Potrivit informaţiei oferite la primăria Şoldăneşti, blocul numit de către locuitorii oraşului „Clădirea protului”, a fost dat în folosinţă acum trei decenii.

One thought on “Copiii erau în preajmă, când scara unui bloc s-a prăbușit

  1. Pingback: Clipe de coșmar. La Șoldănești, s-a prăbușit scara unui bloc cu cinci etaje. Locătarii sunt îngroziți | Unica.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.