Curtea de Apel Chișinău mai respinge o cerere a lui Alexandru Tinica vs Impuls TV

Impuls Tv mai înregistrează o victorie în lupta pentru adevăr cu fostul primar al oraşului Şoldăneşti, Alexandru Tinică. Curtea de Apel din Chişinău a lăsat în vigoare hotărârea Judecătoriei Orhei cu sediul la Şoldăneşti din noiembrie 2017. Magistraţii din capitală au respins recursul înaintat de fostul primar de Șoldănești.

În fapt, este vorba de decizia din 6 noiembrie 2017 prin care Victor Sofronii şi Impuls TV a obţinut câştig de cauză în dosarul „îngrădirea accesului la informaţie prin nesoluţionarea cererilor de informaţii”. Atunci, instanţa a hotărât că cererea de chemare în judecată a jurnaliştilor şi a postului de televiziune Impuls TV de către Alexandru Tinică este neîntemeiată. Reclamantul nu a fost de acord cu această decizie şi a atacat-o la Curtea de Apel Chişinău.

Instanţa de judecată din Chişinău a lăsat în vigoare hotârârea Judecătoriei din Orhei cu sediul în Şoldăneşti. Este a treia oară, când instanţa superioară de la Chişinău dă câştig de cauză postului de televiziune Impuls TV în duelul juridic cu Alexandru Tinică.

Fostul primar se consideră nedreptățit prin difuzarea a două investigaţii realizate de jurnaliştii din Şoldăneşti despre două proiecte iniţiate şi implimentate la Șoldănești pe timpul mandatului lui Alexandru Tinică. Investigaţiile despre care am amintit au fost postate pe site-ul oficial al Impuls TV şi difuzate prin intermediul ziarului Cuvântul. Materialul video „Unde-s milioanele pentru stadioane” poate fi vizionat, accesând linkul http://impulstv.com/video/unde-s-milioanele-pentru-stadioane/, iar investigaţia „Oraşul Şoldăneşti a rămas fără parc şi fără bani” poate fi urmărită aici: http://impulstv.com/video/soldanesti-orasul-fara-parc-si-fara-bani/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.