Doi indivizi și-au satisfăcut pofta sexuală cu un minor de 14 ani şi un pensionar de 67 de ani

Şi-au satisfăcut pofta sexuală cu un minor de 14 ani şi un pensionar de 67 de ani. Pentru viol pervers, doi indivizi din raionul Şoldăneşti riscă ani grei de închisoare.
Ambele cazuri au avut loc în aceiaşi localitate. Potrivit lui Vasile Botnarenco, procuror la Procuratura raionului Şoldăneşti, primul caz a fost documentat la sfârşitul lui ianuarie. Atunci, un minor s-a plâns poliţiştilor că a fost forţat de către un consătean să întreţină un raport sexual pervers. Maturul a profitat că afară întuneca şi adolescentul era singur pe drum. Pentru a-şi atinge scopul, individul a ademenit victima într-o râpă, unde l-a violat. Minorul nu s-a putut opune.
Prin expertiza medico-legală s-a constatat că minorul a suferit o echimoză şi o fisură la nivelul anusului. Medicul legist a menţionat că traumele s-au produs în rezultatul violului pervers.
Al doilea caz s-a petrecut la o distanţă de două săptămâni de la primul viol. De această dată a suferit un bătrân din acelaşi sat. Victima a povestit oamenilor legii că infractorul l-a dus cu forţa într-o gospodărie vecină. Acolo, într-un adăpost pentru lemne, bătrânul a fost lovit de mai multe ori. După asta, agresorul a forţat bărbatul să întreţină un raport sexual.
Dacă în primul caz violatorul îşi recunoaşte vina pe deplin, cel de-al doilea îşi recunoaşte vina doar parţial.
Potrivit procurorului, bănuiţii au în jur de 20 de ani şi sunt prieteni. O bună parte din timp, dânşii au petrecut-o împreună. Dacă vina acestora va fi demonstrată în instanţa de judecată, bărbaţii riscă să petreacă în închisoare următorul deceniu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *