Dosar penal în cazul tinerei violate de doi polițiști

Violată, bătută și lăsată în stradă. Asta i s-a întâmplat unei tinere din raionul Șoldănești. Așa cum i-a fost afectată sănătatea, victima a fost internată în spital.

A evadat din curtea judecătorieiă

 

La data de 28.08.2016 la IP Şoldăneşti a parvenit plângerea cet X. precum că la data de 27.08.2016, aflându-se în preajma restaurantului ,,Dumbrava’’ din orașul Şoldăneşti, a fost abuzată sexual de către Şeful sectorului nr.1 or. Şoldăneşti al IP Şoldăneşti și de către Şeful de post, ofiţer superior de sector satele Sămăşcani-Fuzăuca al SP nr.1 al IP Şoldăneşti. 

Potrivit declarațiilor pătimașei, incidentul s-a produs în timp ce se afla la odihnă în sânul naturii cu amici de-ai săi. Victima insistă că a fost violată de doi colaboratori de poliție, unul din care cu funcție înaltă în cadrul Inspectoratului de poliție Șoldănești.

În baza cererii depuse, la 28 august curent, Inspectoratul de poliție Șoldănești a pornit o cauză penală.

Solicitat să se pronunțe pe marginea cazului, Petru Botnaru, procurorul raionului Șoldănești, a precizat că, la 2 septembrie c., dosarul penal, în care sunt vizați doi angajați ai IPȘoldănești, a fost preluat în gestiune de procuratura raionului.

Procurorul raionului a menționat că, pe parcurs, va interveni cu alte detalii referitor la cazul respectiv.

 

One thought on “Dosar penal în cazul tinerei violate de doi polițiști

  1. Pingback: Dosar penal în cazul tinerei violate de doi poliţişti – birfe.xyz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.