Energic, omul care distribuie energia electrică

 

Cineva dorea să se ia la rămășag că Anton Pozdircă mai are mult până a rotunji vârsta de 70 de ani. După energia pe care o emană și activismul pe care îl manifestă, îmi spune persoana respectivă, bărbatul abia ar fi trecut de 60 de ani…

 

Anton Pozdircă e omul care a stat la baza mai multor lucruri frumoase în raionul Șoldănești. A debutat în funcție de agronom, ca la scurt timp să îmbrace vestă de șef de unități agricole și întreprinderi. Ultimele două decenii dânsul este la cârma energeticienilor din raion. Și chiar dacă serviciul îi fură mult timp, el reușește să se manifeste și în viața comunității. Ani la rând, Anton Pozdircă este ales în componența consiliului orășănesc și cel raional. Și în cadrul administrației publice locale omul nu doar înaintează diverse propuneri, ci pune umărul și la realizarea acestora.

Munca depusă de-a lungul timpului totuși a fost evaluată nu doar de cei din preajmă. Recent, Anton Pozdircă s-a învrednicit de ordinul „Gloria Muncii”. Apreciată abnegația, dar, posibil, și o motivație pentru viitor.

Imagini: Victor SOFRONII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.