I-a scos ochiul companionului

Condamnată a doua oară, dar deja cu privare de libertate. O femeie cu vârsta de 34 ani, din oraşul Şoldăneşti, va sta la închisoare cinci ani. dânsa i-a scos ochiul unui bărbat.
Incidentul a avut loc în octombrie 2014. Condamnata era în vizită la nişte rude. După ce au consumat mai multe pahare cu tărie, cei prezenţi s-au luat la ceartă. Acest fapt în instanţa de judecată l-au confirmat toţi martorii seara respectivă. Nu a negat cele întâmplate nici condamna. Ancheta a constatat că agresoarea s-a năpustit asupra unuia dintre bărbaţii scandalagii şi l-a împus cu degetele în ochiul drept. Expertiza medico-legală a constat că victimei i-au fost cauzate leziuni corporale grave. În pofida tratamentelor de reabilitare, bărbatul nu vede cu ochiul traumat.
Atât pe parcursul anchetei penale, cât şi în instanţa de judecată, inculpata şi-a recunoscut vinovăţia. În plus, dânsa a acceptat să achite şi prejudiciul material cauzat din culpă.
Instanţa a luat în calcul toate circumstanţele şi i-a aplicat inculpatei o pedeapsă fără privare de libertate. În următorii patru ani, Alexandra era obligată să aibă un comportament exemplar. La numai un an de la pronunţarea sentinţei, femeia a ajuns pe banca acuzaţilor.
Potrivit informaţiilor oferite la procuratura raionului Şoldăneşti, condamnata nu era căsătorită. Ea a adus pe lume doi bebeluşi. Primul ei copil a murit. Pe motiv că nu avea grijă de cel de al doilea copil, instanţa a lipsit-o de dreptul părintesc, fătul fiind înfiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *