Impuls TV dă lovitura

Impuls TV dă din nou lovitura. Echipa de jurnalişti din Şoldăneşti a luat locul întâi la concursul jurnalistic „Situaţia copiilor în conflict cu legea şi prevenirea delicvenţei juvenile în Republica Moldova”. Reportajul „Şi-a distrus copilăria” a fost apreciat de membrii juriului cu un punctaj de 9.15, cu aproape un bal mai mult, decât reportajul realizat de cei de la Realitatea TV, care s-au plasat pe locul al doilea.
Concursul a fost organizat de către Institutul de Reforme Penale din Moldova. Potrivit juriului, Impuls TV a realizat cel mai bun material video, respectând cu stricteţe cerinţele concursului. Jurnaliştii au ţinut cont de relevanţa, creativitatea şi corectitudinea informaţiei prezentate. Membrii juriului, toţi specialişti în cadrul instituţiilor de drept din Chişinău, au hotărât că Natalia Rotari şi Victor Sofronii merită locul întâi.
Reportajul „Şi-a distrus copilăria” reflectă situaţia unui minor, care îşi va petrece următorii ani după gratii. Instanţa l-a găsit vinovat de tentativă de omor.
Conform totalurilor, pe locul al doilea s-au clasat jurnaliştii de la Realitatea TV. În materialul video „Drama minorilor, care se află după gratii” sunt reflectate istoriile de viaţă ale deţinuţilor minori. Locul al treilea în acest concurs i-a revenit Elenei Derjanschi, care a realizat articolul „Copiii nu se nasc răi, ei devin răi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.