Mamă, la 13 ani. După ce a fost cu cireada pe imaș

O minoră de 13 ani din raionul Şoldăneşti a rămas gravidă după ce a fost o zi la deal cu cireada. Fata spune că tatăl copilului este un bărbat însurat din sat care creşte trei copii. Medicii nu au putut lăsa copila să nască şi i-au făcut întrerupere de sarcină.

Copila nu a spus nimănui ce i s-a întâmplat, decât atunci, când mama sa a observat că îi creşte burta. Abia când a fost adusă la spital pentru control, fata a recunoscut că este gravidă.

Minora a spus echipei Impuls TV că şi-a început viaţa sexuală la 12 ani. Prima dată s-ar fi întâmplat fără voia ei. Cazul a avut loc pe un deal de la periferia satului, unde un bărbat de 25 de ani ar fi violat-o. Atunci, fata păzea vacile unui consătean. În câmp, se afla şi presupusul agresor, care ar fi mers cu vitele pentru a-şi ajuta o rudă. Tânăra insistă că nu a vrut să aibă relaţii sexuale, dar nici nu a chemat în ajutor pe cei aflaţi în preajmă.

Mama copilei ne-a mai relatat că fata ei a trecut abia în clasa a VII-a şi nu avea de gând să păstreze sarcina. Nici medicii nu au insistat ca fata să nască. La termenul de 14 săptămâni, sarcina a fost întreruptă. Doctorii spun că pacienta se simte bine, dar va trebui să urmeze tratament pentru a se recupera.

Şefa maternităţii spune că în spital, anual, printre femeile care nasc sunt şi până la cinci minore.

2 thoughts on “Mamă, la 13 ani. După ce a fost cu cireada pe imaș

  1. Pingback: O minoră a rămas însărcinată după ce a fost o zi pe deal cu cireada – Birfe

  2. Pingback: (video) O minoră a rămas însărcinată după ce a fost o zi cu pe deal cu cireada – Birfe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.