Mihaela Leorda, eleva anului, la Cotiujenii Mari

Vreo 70 de absolvenţi ai treptei liceale din raionul Şoldăneşti şi-au luat rămas bun de la şcoală. Şi la liceul din satul Cotiujenii Mari, elevii şi profesorii au marcat „Ultimul sunet”. Cadrele didactice s-au ales cu multe flori şi recunoştinţă, iar elevii, pentru merite deosebite la învăţătură, au primit diplome. Printre ei se numără şi cei 20 de discipoli care au luat locuri premiante la diverse olimpiade.
În anul de studii 2016-2017, la liceul din satul Cotiujenii Mari nu a fost clasa a XII-a. Chiar şi aşa elevii de aici au reuşit să înregistreze performanţe la studii. Pe parcursul anului ei au participat la diverse concursuri raionale, naţionale şi internaţionale.
La direcţia raională de învăţământ am fost informaţi că elevii liceului din Cotiujenii Mari sunt pe locul al treilea după numărul de premii obţinute la olimpiadele raionale. Pe parcursul anului de studii, eleva clasei a XI-a, Mihaela Leorda, a participat şi la olimpiada republicană la limba engleză, de unde a venit cu menţiune. Adolescenta a fost desemnată eleva anului.
La festivitatea dedicată ultimei zile de şcoală, elevii din liceu au primit diplome de excelenţă. Cei mai mulţi premianţi au fost elevii din clasele primare care au media la învăţătură mai mare de 9,5.
O altă performanţă cu care se mândreşte administraţia liceului din Cotiujenii Mari este implimentarea proiectului ce ţine de instalarea blocurilor sanitare în interiorul instituţiei.
Potrivit responsabililor de la direcţia de învăţământ, anul curent în liceele din raionul Şoldăneşti sunt 66 de absolvenţi. Primul examen de bacalaureat va fi susţinut pe 2 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.