Nașterea Mântuitorului să binecvânteze cununa Noului An!

Sfintele Sărbători ale Nașterii Domnului, Anul Nou și Boboteaza oferă deosebita ocazie de a transmite tuturor locuitorilor raionului Șoldănești cele mai senine gânduri și urări de sănătate, prosperitate și speranțe. Este un prilej de bucurie și întâlnire cu cei dragi, un moment de pace și liniște sufletească, o ocazie de a ne regăsi pe noi și de a redescoperi adevăratele valori: familia, credința, bunătatea și compasiunea.

       Anul 2016  a fost pentru noi un an de creștere încrezută, un an care ne-a oferit o vastă experință și ne-a deschis noi perspective de dezvoltare pentru viitor. Îmi exprim convingerea că și în anul 2017 vom dezvolta idei noi și inovatoare, vom perfecționa serviciile și vom realiza cu succes toate sarcinile trasate.

 

Stimați cetățeni ai raionului Șoldănești!

 

În prag de sărbători vă doresc să aveți parte de zile minunate, doar gînduri bune și curate. Odată cu trecerea ultimelor clipe din acest anul să se scurgă toate supărările și tristețele, iar frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire, fericire, iar bucuria și înțelepciunea să vă fie călăuză. Noul An să vă deschidă porțile spre noi performanțe care vă vor ajuta să treceți peste toate încercările. În căminele Dumneavoastră să dăinuiască liniștea și armonia, iar fiecare să fie tratat cu multă dragoste din partea celor dragi. Cele mai frumoase și nobile vise să-și găsească realizările în activitatea zilnic, să fiți susținuți de familie și să vă bucurați de încrederea și sinceritatea celor apropiați.

Fie ca Nașterea Mântuitorului să binecvânteze cununa Noului An care vine și să reverse în sufletele voastre pacea și harul spre a putea împlini binele cu care suntem datori.

Totodată urez tuturor cetățenilor sărbători frumoase, să fie cât mai aproape de tradițiile de acasă, să respecte și să iubească tot ce este frumos și sânt. Dearece noi moldovenii suntem oamenii înzestrați cu voință și inspirație, demnitate și talent, speranță și altruism, de aceea nu încetăm să credem într-un viitor mai bun și mai prosper.

 

Un An Noi fericit și La Mulți Ani!

 

Cu profund respect, Svetlana ROTUNDU,

Președinta raionului Șoldănești

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.