Polițiștii scapă de stres

Gata cu zilele stresante la serviciu! Poliţiştii din raionul Şoldăneşti vor avea parte de momente relaxante chiar în timpul serviciului. În incinta instituţiei a fost deschis un cabinet de consiliere psihologică.
De serviciile psihologului vor beneficia şi locuitorii raionului, care au fost victime ale violenţei. Încăperea prietenoasă este dotată cu televizor, centru muzical şi un fotoliu relaxant. Aici vor fi consiliaţi toţi angajaţii Inspectoratului care au probleme de ordin pshihologic. De şedinţe de consiliere psihologică vor putea beneficia gratuit şi membrii familiilor poliţiştilor.
Poliţiştii din Şoldăneşti salută iniţiativa MAI şi abia aşteaptă să fie consiliaţi. În plus, aici vor putea beneficia de ajutor psihologic şi victimele violenţei. Anterior, pentru a beneficia de consiliere psiholgică victimele violenţei în familie şi cele ale violenţei sexuale erau nevoite să meargă tocmai în capitală pentru o şedinţă la psiholog.
În cadrul deplasării la Şoldăneşti, Gheorghe Cavcaliul a menţionat cu diplome un grup de poliţişti care s-au evidenţiat pe parcursul anului trecut. Alt grup de colaboratori ai Inspectoratului de poliţie a fost avansat în grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.