Riscă să rămână fără epoleți: ar fi torturat o femeie

Un polițist din raionul Șoldănești riscă să rămână fără epoleți. Acesta ar fi bătut o femeie în vârstă de peste 60 de ani. Dânsul respinge acuzațiile care i se aduc.
Din relatările rudelor, femeia a fost în ospeție la o consăteancă. După ce ar fi servit împreună la masă, pe înserate, dânsa a pornit spre casă. Afară, ea ar fi observat că nu-i funcționează lanterna pe motiv că lipsea acumulatorul. Femeia a presupus că dispozitivul ar fi căzut în casă și s-a întors înapoi să-l caute. În rezultatul conflictului produs în încăpere, oaspetele ar fi fost bătut de gazdă.
La fața locului a fost chemat polițistul din localitate. Potrivit rudelor victimei, omul legii ar fi bătut-o pe femeie și acolo, dar și în biroul său de din incinta primăriei, unde ar fi adus-o.
Femeia a ajuns acasă cu greu. A doua zi, fiica victimei a văzut că maică-sa are vânătăi pe tot corpul. Maică-sa i-a spus că a fost bătută cu pumnii și picioarele întâi de consăteanca lor, apoi și de polițist. Așa cum starea femeiei s-a agravat, fiica acesteia a solicitat ajutorul medicului de familie
Fiica pătimitei a mai spus echipei de filmare că polițistul a venit la ei acasă de mai multe ori și ar fi încercat să-i convingă să-și retragă plângerea. Acesta le-ar fi propus și bani.
Cazul dat a ajuns în vizorul procurorilor.
Am încercat să aflăm și opinia lui Serghei Șveț, care deține funcția de șef de post în satul Cușmirca. Deși inițial a promis că va veni cu comentariile respective, mai apoi nu a fost de găsit. La Inspectoratul de poliție din Șoldănești ni s-a spus că pe numele lui Serghei Șveț au fost inițiate mai multe anchete de serviciu.

One thought on “Riscă să rămână fără epoleți: ar fi torturat o femeie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.