Au lăsat în trecut apartenența politică: în prim plan e comunitatea

Au venit în consiliile locale pentru a contribui la îmbunătăți starea de lucruri din localități, dar nu pentru a-și demonstra capacitatea de a-și combate concurenții electorali. Asta au afirmat mai mulți aleși ai poporului din raionul Șoldănești.
Chiar de la primele ședințe ale consiilor locale, consilierii din majoritatea localităților și-au conjugat eforturile pentru a impulsiona viața comunităților. Deloc rar, autori ai unor inițiative și proiecte de decizii sunt reprezentanți ai diferitor formațiuni politice.
În cadrul discuțiilor, respondenții au stăruit asupra faptului că persoanele alese în consiliile sătești nu se poziționează pe baricade opuse cu primarii. Mai mult, consilierii susțin intențiile celor de la cârma localităților.
Spiritul constructiv al activității aleșilor poporului persistă și la nivel raional. Consilierii raionali sunt cooperanți și înaintează soluții pentru diverse situații.
În raionul Șoldănești activează 24 autorități ale administrației publice locale, inclusiv Consiliul raional, în componența căruia sunt 27 consilieri. În ansamblu, alături de cei 240 angajați din APL, în serviciul cetățenilor sunt și 250 de alegeri ai poporului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.