Și-a omorât copilul de 6 ani, dar nu-și recunoaște fapta

Un băieţel de şase ani din raionul Şoldăneşti a murit în chinuri groaznice. Copilul a fost găsit în casă într-o baltă de sânge. Micuţul încă era viu, când mama lui a revenit acasă de la muncă. În dormitor, unde a avut loc tragedia, era doar fiul ei şi soţul, hainele căruia erau murdare de sânge. Tata, în vârstă de 33 de ani, insistă că nu el şi-a omorât fiul. Poliţia l-a reţinut şi investighează cazul.

Drama a avut loc în satul Vadul-Raşcov. Mama minorului ne-a povestit că era la lucru cu ziua. Seara, a intrat în casă şi şi-a găsit mezinul la podea. Băieţelul era însângerat şi i-a cerut mamei să îl scoată afară pe prag. Acestea au fost ultimele lui cuvinte.

Femeia mai spune că nu ştie ce s-a întâmplat. În casă era doar fiul şi soţul ei. Bărbatul stătea în pat iar lângă el era şi un obiect contodent cu care şi-ar fi lovit odrasla. Ea imediat a anunţat poliţia şi ambulanţa. Ajunşi la destinaţie, medicii au reuşit doar să constateze decesul pacientului, iar poliţia a reţinut suspectul.

Oamenii din partea locului susţin că tata avea dereglări psihice. Acest lucru l-a confirmat şi soţia acestuia. Femeia a menţionat că bărbatul avea halucinaţii. În ultimul timp, el avea vedenii şi vorbea de unul singur. Starea lui de sănătate se agravase acum o săptămână, când agresorul a şi fost internat la spitalul din Şoldăneşti. Medicii au constat că pacientul suferă de delir alcoolic.

 

Vecinii sunt de părere că problemele în această familie sunt mai vechi de o săptămână. Tata îşi agresa permanent feciorul.

 

În familia Josan creşteau şi se educau doi copii minori. Primul fiu are grad de invaliditate. Mama spune că disabilitatea primului copil e din cauza soţului. În timpul sarcinii, acesta ar fi lovit-o în regiunea abdomenului. Potrivit informaţiilor oferite la Inspectoratul raional de poliţie, suspectul a fost reţinut. Oamenii legii au iniţiat dosar penal conform articolului 145 al Codului penal, omor intenţionat, care prevede privaţiune de libertate pe un termen de la 10 până la 15 ani.

One thought on “Și-a omorât copilul de 6 ani, dar nu-și recunoaște fapta

  1. Pingback: (Video) Crimă șocantă la Şoldăneşti: Tata și-a omorît fiul de 6 ani | infoMOLDOVA.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.