Spectacol și mărțișoare pentru bătrâni

Au privit un spectacol adevărat pentru prima dată în viaţă chiar la ei acasă. În prag de 8 martie, bătrânii de la azilul din Şoldăneşti au avut parte de o surpriză teatrală.
Membrii cercului „Amicii teatrului” de la Şcoala de Creaţie din oraş au înscenat „Piatra din casă” de Vasile Alecsandri. Tatiana Vrăjitoru, conducătoarea cercului „Amicii teatrului” spune că de fapt, artiştii vin deja a două oară aici la azil. Prima dată ei au fost în preajma sărbătorilor de iarnă. Atunci, tinerii de la Centrul de creaţie i-au colindat şi i-au urat pe beneficiarii azilului. Acum, însă, ei au venit cu o altă interpretare. De această dată, „Amicii teatrului” au prezentat piesa „Piatra din casă” de Vasile Alecsandri.
Organizatorii festivităţii au spus că scopul acestei acţiuni este de a le aduce puţină bucurie şi zâmbet pe buze bătrânilor. Aceştia zâmbeau şi aplaudau. Tatiana Vrăjitoru a mai precizat că beneficiarii s-au bucurat mult de activitate şi le-a spus tinerilor artişti că îi mai aşteaptă la ei, la azil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.