Perioada cadavrelor

Perioada cadavrelor la Şoldăneşti! În februarie, poliţiştii din raion au fost solicitaţi să raporteze decesul a cinci persoane decedate în circumstanţe enigmatice. Doi din aceştia au fost găsiţi strangulaţi în propria locuinţă. Un bărbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon, iar altul a suferit un infarct. Cauza decesului celei de a cincea persoană nu a fost încă stabilită.
Conform notei informative a Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti, primul caz a fost descoperit la începutul lunii curente. Corpul neînsufleţin al unui om a fost depistat într-o gospodărie din satul Chipeşca. Medicii au stabilit că bărbatul, cu vârsta de 42 de ani, a murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.
Al doilea deces s-a produs în preajma zilei „Sfântului Valentin”. De această dată, poliţiştii au constatat un suicid. Victima, de 49 de ani, şi-a pus capăt zilelor prin strangulare. Cazul a avut loc în satul Climăuţii de Jos. Femeia a fost descoperită chiar de soţul ei. Aceiaşi cauză a morţii a fost constatată şi în cazul unui bărbat de 33 de ani din satul Glingeni. Prin raportul de constatare medico-legală s-a confirmat diagnoza de asfixie mecanică prin spânzurare.
Din satul Glingeni este şi un bărbat de vreo 60 de ani care şi-a găsit sfârşitul din cauza unei boli de inimă. Al cincilea cadavru a fost înregistrat în oraşul Şoldăneşti. Decedatul avea aproape 70 de ani. Cauza morţii urmează a fi stabilită de expertiza medico-legală.
Potrivit lui Lilian Cazac, şeful adjunct al IP Şoldăneşti, de la începutul anului curent în raion au fost depistate 20 cadavre.

Lasă un răspuns