Perioada cadavrelor

Perioada cadavrelor la Şoldăneşti! În februarie, poliţiştii din raion au fost solicitaţi să raporteze decesul a cinci persoane decedate în circumstanţe enigmatice. Doi din aceştia au fost găsiţi strangulaţi în propria locuinţă. Un bărbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon, iar altul a suferit un infarct. Cauza decesului celei de a cincea persoană nu a fost încă stabilită.
Conform notei informative a Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti, primul caz a fost descoperit la începutul lunii curente. Corpul neînsufleţin al unui om a fost depistat într-o gospodărie din satul Chipeşca. Medicii au stabilit că bărbatul, cu vârsta de 42 de ani, a murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.
Al doilea deces s-a produs în preajma zilei „Sfântului Valentin”. De această dată, poliţiştii au constatat un suicid. Victima, de 49 de ani, şi-a pus capăt zilelor prin strangulare. Cazul a avut loc în satul Climăuţii de Jos. Femeia a fost descoperită chiar de soţul ei. Aceiaşi cauză a morţii a fost constatată şi în cazul unui bărbat de 33 de ani din satul Glingeni. Prin raportul de constatare medico-legală s-a confirmat diagnoza de asfixie mecanică prin spânzurare.
Din satul Glingeni este şi un bărbat de vreo 60 de ani care şi-a găsit sfârşitul din cauza unei boli de inimă. Al cincilea cadavru a fost înregistrat în oraşul Şoldăneşti. Decedatul avea aproape 70 de ani. Cauza morţii urmează a fi stabilită de expertiza medico-legală.
Potrivit lui Lilian Cazac, şeful adjunct al IP Şoldăneşti, de la începutul anului curent în raion au fost depistate 20 cadavre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.