S-a supărat pe vecin și i-a dat foc la automobilul acestuia

Bănuit că ar fi incendiat un automobil de model Skoda Octavia. Pentru aceasta, un tânăr din satul Şipca, raionul Şoldăneşti, riscă o amendă de până la cincizeci de mii de lei sau 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii.imagine-simbol

IMAGINE SIMBOL

Maşina aparţinea unui consătean, care în ziua incendiului ar fi revenit acasă de la muncă din Franţa. Oamenii din sat spun că în ajunul întâmplării, proprietarul automobilului şi făptaşul s-ar fi certat. Furios că ar fi fost jignit şi bătut în public, tânărul a dat foc automobilului adversarului său.

Veniţi la faţa locului, pompierii au reuşit să stingă flăcările, care cuprinsese tot automobilul. Potrivit rudelor victimei, în automobil erau actele proprietarilor, inclusiv paşapoartele lor româneşti.

La Inspectoratul de poliţie am fost informaţi că acest caz este investigat conform articolului 197, aliniatul 2 al Codului penal, adică distrugerea sau deteriorarea intenţionată a bunurilor prin incendiere, explozie sau prin altă modalitate periculoasă.

One thought on “S-a supărat pe vecin și i-a dat foc la automobilul acestuia

  1. Pingback: S-au certat si din razbunare i-a dat foc masinii. Cum s-a intamplat totul – birfe.xyz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.