Vărsări de sânge, la discotecă

Bătut, tăiat și lăsat neajutorat la pământ. Un tânăr din orașul Șoldănești susține că a fost agresat fizic și verbal de către doi polițiști de la Inspectoratul de poliție Șoldănești. Dânsul mai spune că agresorii lui erau în stare de ebrietate. Părinții tânărului cer să i se facă dreptate feciorului.

Incidentul a avut loc duminca trecută, seara târziu, la o discotecă din orașul Șoldănești. Tânărul spune că în toiul petrecerii a fost silit să meargă afară și acolo a fost pus la perete și lovit până și-a pierdut cunoștința. Victima susține că a fost bătut fără motiv. Polițiștii i-ar fi reproșat bărbatului că s-a uitat rău la ei.

Mama lui Denis insistă că dacă ar fi fost vinovat fiul ei, oamenii legii ar fi trebuit să soluționeze problema pe cale pașnică, în conformitate cu legislația în vigoare.

În seara cu pricina, Denis era însoțit de logodnica lui. Ea era afară, când agresorii i-au luat prietenul la pumni. Dânsa a spus echipei Impuls TV că nu a văzut începutul bătăii.

Acum, Denis stă la pat. Conform primelor investigații medicale, tânărul a suferit o comoție celebrală la cap și diverse plăgi tăiate în zona feței și a abdomenului. Pentru tratament, dânsul are nevoie de bani, pe care familia lui nu îi are la moment.

Familia Ciocoi spune că au mers tocmai la Chișinău pentru a face expertiza medico-legală, întrucât nu au încredere în specialiștii de la Rezina, unde au fost redirecționați de către procuratură.

Părinții lui Denis fac apel către întreaga societate să se implice și să nu fie pasivă la cazurile de violență ce au avut loc în ultimul timp în Șoldănești. Ei își fac griji că feciorul lor nu va avea parte de o anchetă echitabilă.

Amintim că la sfârșitul lui august curent, opinia publică a fost bulversată de violul în grup al unei tinere din Șoldănești, unde ar fi participat câțiva polițiști cu funcții mari de la Inspectoratul de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.