3 ani la închisoare pentru o partidă de sex ratată

O partidă eşuată de dragoste îl costă 3 ani şi 4 luni de închisoare. Un bărbat de 20 de ani din raionul Şoldăneşti a fost condamnat la detenţie în penitenciar de tip semiînchis. Acesta a vrut să întreţină un act sexual cu o consăteancă care e cu zece ani mai mare decât dânsu.

Potrivit angajaţilor de la Procuratura raională, cazul a avut loc în ianuarie a anului curent. Victima este o femeie care creşte şi educă trei copii. La momentul comiterii infracţiunii, soţul acesteia nu era acasă.

Femeia a povestit oamenilor legii că şi-a dat seama că ceva nu e în regulă când s-a stins lumina în toată casă. Era la miezul nopţii, când ea a auzit un zgomot la fereastră. Şi-a dat seama că cineva a pătruns în casă. Femeia s-a speriat, când a văzut străinul în dormitor. Individul a târât-o şi a ameninţat-o cu bătaie, dacă nu înteţine cu el un raport sexual. Dat fiind că femeia se opunea, individul o lovea unde nimerea. Traumatismele suferite de victimă au fost confirmate şi de expertiza medico-legală. Agresorul nu şi-a realizat intenţiile graţie faptului că la strigătele mamei au alergat copiii care erau în dormitor. Individul a dispărut imediat.

Ancheta a stabilit că inculpatul nu se află la evidenţa medicului psihiatru. Nu este pentru prima dată, când dânsul este adus în faţa magistraţilor. Judecătoria din Şoldăneşti a luat în calcul toate probele prezentate de către procuror şi a aplicat inculpatului o sancţiune cu închisoare. Prin cumul de sentinţe, pentru o infracţiune anterioară, condamnatul va sta în puşcărie 3 ani, 4 luni şi 8 zile. Sentinţa este cu drept de atac în instanţe superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.