Moartea se ține de Șoldănești

Moartea se ţine morţiş de raionul Şoldăneşti. În ultimele două săptămâni în teritoriu au fost înregistrate mai multe cazuri de tentative de suicid. Din păcate, trei persoane nu au putu fi salvate.
Potrivit informaţiilor de la poliţie, în ultima perioadă tot mai mulţi şoldăneşteni vor să-şi pună capăt zilelor. Majoritatea au vârsta cuprinsă între 30 şi 60 de ani. Pentru a-şi curma viaţa, aceştia aleg diverse metode. Spre exemplu, o femeie de 54 de ani şi alta de 48 de ani au băut substanţe chimice, găsite prin gospodărie. Doctorii au intervenit la timp şi pacientele au fost salvate.
Prin aceiaşi metodă a vrut să scape de problemele vieţii şi un bărbat. Rudele acestuia au intervenit la timp şi doctorii l-au scos din ghearele morţii. Altul e rezultatul în cazul unui şoldăneştean, care la fel a băut chimicale şi a murit. Nu au putut fi salvaţi doi bărbaţi, care s-au strangulat. Familia a dat de ei când nu mai respirau.
Medicii atenţionează populaţia să fie atentă şi să solicite ajutorul specialiştilor pentru a depăşi stările depresive. O altă soluţie ar fi discuţia cu membrii familiei despre problemele existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.