Business la 12 ani: sparge automobile

Ziua în amiaza mare, fura bani şi documente din automobile. Cu asta se ocupa un minor de 12 ani din oraşul Şoldăneşti. Copilul a nimerit pe mâna poliţiei după ce un locuitor al oraşului l-a prins în faptă.
Acum câteva zile, înainte de a fi prins individul în flagrant delict, un angajat al Î.M „Regia Apă Şoldăneşti” a observat că îi lipsesc actele pe care le-a lăsat în maşină. Bărbatul a povestit că şi-a găsit documentele la o gunoişte din imediata apropiere. Făptaşul a fost identificat peste câteva zile, când a fost surprins scotocind în alt automobil. Proprietarul a şi alertat oamenii legii care au venit la faţa locului.
Minorul a explicat poliţiştilor că el căuta bani pentru a-şi cumpăra o pâine. Poliţia documentează cazul. Întrucât minorul nu a atins vârsta de 16 ani, conform legislaţiei în vigoare, pentru acţiunile lui vor răspunde părinţii.
Conform informaţiilor oferite de Inspectoratul de poliţie Şoldăneşti, pentru ilegalităţile comise de copiii lor, în 2015 au fost sanţionaţi mai mult de 200 de părinţi. În total, aceştia au achitat amenzi în sumă de peste 70 mii de lei.

One thought on “Business la 12 ani: sparge automobile

  1. Pingback: Подросток из Шолдэнешт попался на автомобильной краже | OnlineMoldova.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.