Cadouri pentru copii, de la biroul de probațiune

Au sărbătorit Ziua Internaţională a Copiilor cu avans. Trei familii din raionul Şoldăneşti au beneficiat de un prânz cald şi cadouri pentru copii. Surpriza a fost făcută de Biroul de probaţiune din teritoriu pe holul căruia s-a desfășurat activitatea.

Copiii a trei femei aflate în conflict cu legea au primit jucării și hăinuțe. Angajații biroului de probațiune spun că au solicitat ajutor financiar de la mai multe instituții și agenți economici din oraș. La acțiune au participat și reprezentanții unei confesiuni din Olanda.

Și angajații biroului au adunat bani și haine și le-au dăruit minorilor. Cei șase copii care au primit cadourile sunt din diferite localități ale raionului. Minorii s-au bucurat de cadourile oferite în dar. Mamele acestora au menționat că nu e prima dată, când angajații de la probațiune le ajută nu numai cu informații, dar și material.

Potrivit lucrătorilor de la biroul de probațiune, în raionul Șoldănești sunt 157 de persoane aflate la evidența biroului. Printre ei sunt 22 de femei dintre care trei au copii minori. Majoritatea acestor femei au fost condamnate pentru furt, trafic de ființe umane, violență în familie și circulație ilegală a substanțelor psihotrope.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.