(P) Cu Moldindconbank, învingi frica!

Cu Moldindconbank, învingi frica! Acesta a fost mesajul transmis locuitorilor raionului Șoldănești de către Leonid Talmaci, președintele comitetului de conducere al băncii. Managerii Moldoindconbank-ului au venit în teritoriu să prezinte oamenilor noile oferte. Participanții la eveniment au rămas încântați de avantajele pe care le oferă banca.

A venit și rândul șoldăneștenilor să cunoască secretul succesului lui Leonid Talmaci, fostul guvernator al BMN, actualmente președinte al comitetului de conducere al BC Moldindconbank. Chiar din start, bancherul a precizat că instituţia pe care o conduce este a doua din Moldova cea mai mare după eficiență bancă.

Vitalie Groza, prim-vicepreședintele comitetului de conducere al Moldindcombank, a menționat că instituţia este și cea mai sigură bancă din țara noastră. Asta o demonstrează și rezultatele unui rating publicat de revista economico-financiară Profit. Autorii ratingului precizează că indicatorul rentabilităţii capitalului obţinut de către Moldindconbank  este dublu faţă de media înregistrată de către băncile comerciale din Moldova.

Oaspeții au explicat șoldăneștenilor toate ofertele de care pot beneficia la Moldindcombank. Pe parcursul celor două ore de discuții, participanții au adresat un șir de întrebări. Agricultorii s-au interesat de credite și alt suport financiar pentru domeniul lor.

Au profitat de ocazie şi primarii. Ei s-au interesat sprijinul oferit de bancă pentru administrația publică locală. Unii din ei și-au manifestat dorința de a-și dezvolta localitatea prin intermediul băncii. Răspunsul bancherului i-a mulțumit pe aceștia.

În cadrul întrunirii, moderatorii au menționat că cetățenii au frică de bănci. Anume aceasta ar fi cauza şi a nivelului slab de trai. Dacă în SUA ponderea creditelor în PIB constituie 240%, în Moldova la acest compartiment ciferele indică 44 la sută.

Evenimentul a încheiat cu o tombolă. În rezultatul extragerii, șoldăneștenii s-au ales cu cinci lanterne, cinci ceasuri și tot atâtea umbrele cu logotipul Moldindcombank.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.