Tamponat pe ”zebră”, în preajma școlii

Un băiat, în vârstă de 13 ani, din satul Șipca, a fost tamponat de un automobil. Aceasta s-a întâmplat în momentul când minorul traversa trecerea pentru pietoni din preajma liceului ”Alexe Mateevici” din Șoldănești.
După ore, copiii veneau la autobuzele cu care revin în satele de baștină. Văzând că automobilul care se deplasa pe stradă stopase în preajma ”zebrei”, mai mulți școalri au încercat să treacă pe partea opusă a carosabilului. Ei nu intuiau că automobilul Reno Megan, care venea din urma primului mijloc de transport, va ieși la depășire și nu va ceda trecerea. Ca rezultat, unul din pietoni a fost lovit.
Potrivit angajaților de la Inspectoratul de poliție, vinovat de cele întâmplate ar fi conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din satul Vasilcău, raionul Soroca. Chiar dacă acesta era la nuntă și vroia să ajungă automobilul cu tinerii însurăței, el era obligat să stopeze la trecerea pentru pietoni.
Copilul, cu diverse leziuni corporale, a fost transportat la spital. După cum am fost informați la poliție, mai mulți conducători auto au fost pedepsiți pentru nerespectarea deplasării la trecerile pentru pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.