Cupa la fotbal pleacă la Pohoarna

În premieră, sportivii din satul Pohoarna au luat Cupa campionatului raional la fotbal . Cu un scor de 2:0, băieţii i-au învins pe adversarii lor din oraşul Şoldăneşti, cărora le-ea revenit locul doi în competiţii. Pe al treilea loc s-au plasat tinerii din satul Cuşmirca.

fotbal

Potrivit informaţiilor oferite de către Anatol Plaţânda, specialist la secţia cultură, tineret şi sport a Consiliului Raional Şoldăneşti, lupta pentru Cupa raionului la fotbal a început în aprilie curent. În competiţie s-au înscris 11 colective din raion. Pentru a ajunge în finală, echipele au participat la toate meciurile disputate pe parcurs. În după amiaza zilei de duminică, 4 septembrie 2016, pe stadionul sportiv din satul Cotiujenii Mari, a avut loc finala întrecerilor. Pentru locurile III urma să lupte sportivii din satele Răspopeni şi Cuşmirca. Dat fiind că tinerii din Răspopeni nu au venit la competiţie, adversarii lor au obţinut fără efort locul trei.

În lupta pentru titlul de învingător s-au avântat echipele din Şoldăneşti şi Pohoarna. Cei mai buni s-au dovedit a fi sportivii din Pohoarna. Ei au marcat două goluri în poarta şoldăneştenilor. După meci, Svetlana Rotundu, preşedinta raionului, le-a înmânat celor te la Pohoarna Cupa şi un premiu bănesc în sumă de 3 mii de lei. Sportivii din Şoldăneşti au primit un premiu bănesc de 2 mii de lei. Cu o mie de lei s-au ales şi fotbaliştii din Cuşmirca, care au fost plasaţi pe locul III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.