Elogii de la bărbați, din scenă

A venit rândul bărbaţilor să-şi demonstreze în scenă talentul artistic. De ziua lor, femeile din raionul Şoldăneşti s-au odihnit pe cinste la festivalul raional „În scenă, doar bărbaţii”. Doamnele şi domnişoarele au primit în dar câte un mărţişor şi au ascultat melodii dedicate lor.
Chiar la intrarea în sală, femeile au avut parte de o surpriză frumoasă. Ele au primit în dar câte un mărţişor. Bijuteriile primăverii au fost confecţionate de elevii de la Centrul de Creaţie al copiilor din oraşul Şoldăneşti. După asta, cortina a fost trasă la o parte şi în scenă au evoluat doar bărbaţii.
La festival au participat colective de bărbaţi din majoritatea localităţilor din raion. Spectatoarele au lăsat grijile gospodăreşti şi au venit din diferite sate la Şoldăneşti pentru a savura spectacolul.
Bărbaţii care au păşit pe scenă recunosc că s-au pregătit încă din februarie pentru acest eveniment. Ei au ales cu grijă repertoriul şi au exersat zi de zi pentru a le demonstra femeilor că se pricep şi la cântat. Truda lor a fost apreciată de femei.
La secţia cultură Şoldăneşti am fost informaţi că festivalul raional „În scenă, doar bărbaţii” este la a patra ediţie. Scopul acestuia este de a elogia femeia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *