Jumătate de milion de vizualizări are cel mai popular reportaj, difuzat de Impuls TV

Jumătate de milion de vizualizări are cel mai popular reportaj, difuzat de Impuls TV. Deşi materialul video a fost realizat acum doi ani, internauţii continuă să îl privească şi să discute activ despre acest subiect chiar şi în martie curent. Jurnaliştii din Şoldăneşti au alcătuit „Top 5 al celor mai vizualizate materiale video”.
„Cu mamă în viaţă, dar fără mamă”. Aşa a fost intitulat reportajul realizat în februarie 2013 de echipa de jurnalişti de la Impuls Tv. Atunci, presa relata istoria a cinci copilaşi, care au rămas fără mamă. Femeia i-a abandonat pentru un alt bărbat, iar copii au rămas în grija tatălui. Materialul a fost postat şi în grupul Impuls TV pe reţelele de socializare.
Cele mai multe vizualizări au fost înregistrate pe odnoklassniki. Aici, reportajul a adunat aproape 480 mii de vizualizări. Subiectul a sensibilizat oamenii, care au distribuit postarea de 500 de ori. Aproape o mie de comentarii au lăsat cei care au urmărit video.
Pe locul II în topul celor mai vizualizate reportaje marca Impuls TV este „Bătrâneţe în frig şi întuneric”. Ştirea a fost urmărită de aproape 300 mii de ori. Locul al III-lea îl ocupă titlul „Copil de 4 ani, pornit noaptea în căutarea mamei”, care a adunat peste 208 mii de vizualizări.
„Bebeluş, scăpat în ghearele morţii” a adunat 182 mii de vizualizări pe site-ul Impuls Tv de pe ok.ru. În top, această ştire a fost plasată pe locul al IV-lea. Şi reportajul „Le-au încălzit sufletul şi casa” a avut priză la public. Ştirea pozitivă a fost accesată de aproape 160 mii de ori şi a fost poziţionată pe locul al V-lea.
Pe youtube.com cea mai vizualizată ştire a fost „S-a trezit cu mortul în casa mare”. Pe acest site, video-ul a adunat peste 100 mii de vizualizări.
Statistica arată că cele mai vizualizate ştiri sunt cele senzaţionale. Oamenii caută să vadă materiale cu tentă negativă. Aceştia accesează şi comentează activ ştirile sociale despre problemele comunităţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *