Minor violat, contra 50 lei

L-a momit cu 50 de lei, apoi l-a violat. Victima este un minor în vârstă de 10 ani, dintr-o localitate din raionul Şoldăneşti. Acesta a fost agresat de un tânăr de 18 ani, din aceeaşi localitate.
Potrivit poliției, despre cele întâmplate ei ar fi aflat de la medicii din Șoldănești. Mama minorului ar fi solicitat intervenția doctorilor după ce ar fi aflat prin ce calvar a trecut copilul ei. Medicii din Șoldănești au confirmat că minorul ar fi fost agresat sexual. La procuratura din oraşul Şoldăneşti ni s-a spus că agresdolul ar fi ademenit minorul într-o râpă din localitate, unde l-ar fi violat.
Copilul urmează să fie investigat și de specialiștii din domeniu din capitala țării. Victima este dintr-o familie social vulnerabilă. Specialiştii de la Direcţia Asistenţă Socială din oraşul Şoldăneşti intenționează să plaseze băiatul într-o instituție specializată, unde să-i fie acordat ajutorul necesar.
Potrivit informaţiei oferite la procuratura din Şoldăneşti, în anul 2015 au fost înregistrate două cazuri de abuz sexual al minorilor. Unul din făptași deja a și fost condamnat la 8 ani de închisoare. Recent, a fost remis în instanță spre a fi examinată și cealaltă cauză penală.

3 thoughts on “Minor violat, contra 50 lei

  1. Pingback: Подросток из Шолдэнешт изнасилован 18-летним юношей | OnlineMoldova.md

  2. Pingback: Подросток из Шолдэнешт изнасилован 18-летним юношей - BaltiOnline.md

  3. Pingback: VIDEO. Băiat de 10 ani momit cu 50 de lei, violat într-o râpă din Șoldănești – Argumentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.