O școală prietenoasă copiilor și vara, la Poiana

„O şcoală prietenoasă copiilor” şi vara. Copiii din satul Poiana, raionul Şoldăneşti, îşi petrec timpul frumos şi util la şcoală. Pe parcursul verii, administraţia gimnaziului le organizează diverse activităţi sportive şi distractive. Elevii spun că vin cu plăcere la şcoală pentru că aici se distrează.

Nu au bani pentru foi de odihnă, dar asta nu înseamnă că nu se odihnesc. De la mic la mare, elevii din Poiana se adună la gimnaziu. Aici, chiar şi în vacanţă, şcoala este deschisă pentru ei.

Conform unui program gândit din timp, Liliana Ştefârţă, managera gimnaziului, şi Andrian Iaţâc, profesor de informatică, matematică şi fizică, desfăşoară diverse jocuri şi concursuri distractive. Pe lângă faptul că elevii se odihnesc în compania colegilor, ei mai primesc şi diplome.

Potrivit administraţiei gimnaziului din Poiana, anul curent, din cei peste 80 de elevi, doar 6 au mers la tabere de odihnă. Ceilalţi stau acasă.

La gimnaziul din satul Poiana învaţă aproximativ 90 de copii. Din ei, la activităţile desfăşurate vara la şcoală, participă fiecare al doilea elev. Jocurile şi competiţiile sportive vor fi desfăşurate şi în luna august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.