Primul decret prezidențial – dizolvarea legislativului

Prin primul decret prezidențial va declanșa dizolvarea legislativului. Acesta a fost debutul întâlnirii lui Dumitru Ciubașenco, candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova cu cetățenii din raionul Șoldănești. Întrevederea s-a desfășurat în căminul de cultură din Șoldănești.

Dumitru Ciubașenco, înaintat de formațiunea politică ”Partidul nostru” pentru funcția de președinte al țării, a fost primul din candidații înregistrați în cursă. Dțnsul le-a declarat celor prezenți că este jurnalist, dar s-a lansat în luptă doar pentru a înlătura de la conducere actuala majoritate parlamentară.

Candidatul a ținut să precizeze că atât formațiunea care l-a înaintat, cât și echipa dumisale au un program vast privind dezvoltarea tuturor componentelor economiei naționale. Știu cum poate fi redresată situația în învățământ, ocrotirea sănătății. Dar acestea sunt programe pentru viitor, sarcina primordială la moment fiind schimbarea actualei guvernări.

În mare parte, despre lupta cu cei din vârful piramidei a vorbit și Ilian Cașu, vicepreședintele formațiunii Partidul nostru.

Fiind solicitat să enumere cu ce proomisiuni vine în fața alegătorilor, Dumitru Ciubașenco a spus că este ferm convins că Moldova are viitor, dacă cetățenii în ziua alegerilor vor vota candidatul Dumitru Ciubașenco, prin care fapt vor contribui la combaterea corupției și îmbunătățirea situației din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.