Tinerii sportivi din Gauzeni, campioni republicani la tenis

 

Elevii de la gimnaziul Găuzeni au devenit lideri republicani. Aceasta s-a produs în cadrul Spartachiadei Republicane a Sportului Școlar la competiții republicane la tenis de masa. Evenimentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, în orașul Chișinău. La întreceri, au participat peste douăzeci de echipe.

Competițiile s-au desfășurat 3 zile. Potrivit juriului, lupta pentru titlu de învingător a fost aprigă, atât în întrecerile individuale, cât și cele de selecționată. În rezultatul unei bătăi dârze, elevii de la gimnaziul din Găuzeni au revenit acasă cu cupa întrecerilor. Fiecare participant al selecționatei a fost mentionat cu medalii și diplome. Cel mai important pentru ei însă este faptul că au obținut dreptul de a participa la Campionatul Ţărilor din spațiul CSI, care va avea loc în septembrie 2017, în Republica Cazahstan.

Proaspeții campioni republicani au recunoscut că succesul lor se datorează în mare parte și muncii depuse antrenorul lor, profesorul Mihail Sula. Tinerii din Găuzeni Cătălin Rezmeriță, Alina Ceban, Marinela Rezmeriță și Lilian Guma alături de antrenorul lor Mihail Sula mai mulți ani la rând sunt cei mai puternici la proba dată în raionul Șoldănești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.