Ziarul CUVÂNTUL: 20 de ani în 1000 de numere

Ziarul „Cuvântul” are două decenii de activitate. Cu acest prilej, echipa săptămânalului şi-a adunat prietenii. Cititorii, oamenii de afaceri, jurnaliştii din capitală şi protagoniştii săptămânalului, împreună cu echipa publicaţiei, au asistat şi la decernarea premiilor concursului „Omul anului 2015”.
Per aspera ad astra. În opinia participanților la eveniment, aforismul latinesc caracterizează perfect echipa ziarului „Cuvântul”, care a trecut prin greutăţi pentru a-şi atinge obiectivele trasate. Timp de 20 de ani, jurnaliştii au stat de veghe şi au informat locuitorii raioanelor Şoldăneşti, Rezina, Teleneşti şi Orhei cu tot ce se întâmplă în teritoriu.
Oaspeții din Chişinău au menţionat că echipa „Cuvântului” poate concura cu orice profesionişti din capitală. Unele investigaţii ale săptămânalului au avut impact social nu numai la nivel raional, dar şi la cel republican.
Redacția ziarului regional din Rezina a lansat mulți jurnaliști, care pe parcurs s-au afirmat. Printre aceștia este și Vasile Botnaru, directorul postului de radio Europa Liberă. Dânsul a precizat că se mândreşte de experienţa sa de la Rezina.
Mai mulți cititori și prieteni ai ziarului au fost menționați cu diplome de merit pentru colaborarea fructuoasă de-a lungul timpului. Printre laureaţi este şi echipa ”Impuls Tv”. Jurnaliştii din Şoldăneşti au luat premiu la concursul „Faptele noastre ne fac ceea ce suntem”, pentru ajutorul acordat familiei cu 11 copii din satul Poiana.
Pentru merite deosebite au fost decernaţi şi „Cel mai bun primar/consilier local” şi „Tânărul anului”.
De menționat că două decenii de activitate a ”Cuvântului” au fost prezentate în cel de al miilea număr al săptămânalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.